Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

OOMV, 1. god. lekcija 1.

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1OOMV, 1. god. lekcija 1. Empty OOMV, 1. god. lekcija 1. Sre Avg 28, 2013 1:20 pm

Bellatrix Lupin

Bellatrix Lupin
Profesori
Profesori

,,Dobar dan, deco! Ja sam profesorka Bellatrix Black-Lupin, vaš profesor Odbrane od Mračnih veština i starešina Grifindora. Danas ćemo učiti "Uvod u OOMV", mahnuh štapićem i lekcija poče da se ispisuje na tabli. ,,Možete početi sa radom."

Uvod u Obranu od Mračnih veština
Odbrana od Mračnih veština zasniva se na učenju kako se odbraniti Od Mračnih veština, ne na izvođenju Mračne magije. Na ovom času, kao ni na jednom drugom, nećete učiti Mračnu magiju. Naravno, to ne znači da će te ostati uskraćeni opisa nekih vrsta kletvi, ali, postoje 3 kletve koje ćemo samo opisati, nikako izvoditi! Za njihovo izvođenje kazna je odlazak u Askaban. U OOMV-u takođe se uči izvođenje kletvi koje su dozvoljene u toku duela. Takođe, postoje kletve koje nam pomažu da se odbranimo od magičnih stvorenja.

,,Ova lekcija bila je kratka i sasvim jasna. Za domaći napišite sastav na temu "Uvod u OOMV", koji vredi 20 poena, a kao bonus zadatak je dodatno pitanje: Kako se zovu kletve čije se izvođenje kažnjava odlaskom u Askaban?. Bonus zadatak vredi 5 poena."

Domaće zadatke šaljite meni PM-om! U ocenu takođe ulazi trud, što podrazumeva: isticanje važnih delova lekcije, ubacivanje slika itd. Što znači, da ako se ne potrudite, ne možete imati N. Takođe, svako će na kraju godine imati usmeno i pismeno ispitivanje. Usmeno će biti na chat-u, a pismeno je test ili sastav, čija će pitanja ili tema biti poslata učeniku. Vreme usmenog ispitivanja će isto tako biti poslato učeniku.
Rok predaje, nedelju dana!

2OOMV, 1. god. lekcija 1. Empty Re: OOMV, 1. god. lekcija 1. Sre Avg 28, 2013 1:21 pm

Bellatrix Lupin

Bellatrix Lupin
Profesori
Profesori

MOLIM SVE PROFESORE DA NE UZIMAJU MOJU IDEJU ZA USMENO ISPITIVANJE!

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Similar topics

-

» OOMV, 2. god, 1. lekcija

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu