Dobrodošli u moju sobu, eto ovdje ja provodim svoje vrijeme..ahahh..Ako me nešto trebate, pišite dolje..
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Marissina soba
3 posters
1 Marissina soba Pon Feb 10, 2014 6:59 am
Marissa McShipley ϟ
Ministar Magije
Dobrodošli u moju sobu, eto ovdje ja provodim svoje vrijeme..ahahh..Ako me nešto trebate, pišite dolje..
2 Re: Marissina soba Pon Feb 10, 2014 7:15 am
Asja R. Winchester
Učenik Haflpafa
ahtiii fina tis oba seko ;) hahah <3
3 Re: Marissina soba Pon Feb 10, 2014 7:17 am
Marissa McShipley ϟ
Ministar Magije
Hvala ti seko <3 yeey
4 Re: Marissina soba Sre Feb 12, 2014 8:08 am
Marissa McShipley ϟ
Ministar Magije
Ulazim u sobu, u rukama držim hrpu vrećica s raznim modnim markama. Bacam vreče u kut te se bacim na krevet. Upravo sam se vratila iz Trgovačkog centra, bilo je vrijeme da obnovim svoju odjeću.
Odspavala sam nekih sat vremena, a kada sam se probudila bilo je vrijeme za isprobavanje odjeće!
Pozvala sam Anju i Asju da mi se pridruže..
Odspavala sam nekih sat vremena, a kada sam se probudila bilo je vrijeme za isprobavanje odjeće!
Pozvala sam Anju i Asju da mi se pridruže..
5 Re: Marissina soba Sre Feb 12, 2014 10:13 am
Asja R. Winchester
Učenik Haflpafa
i bilo je genijalno! hahah ♥
6 Re: Marissina soba Čet Feb 13, 2014 6:47 am
Marissa McShipley ϟ
Ministar Magije
Ležala sam na krevetu i čitala knjigu 'Kradljivica knjiga'. Knjiga me ostavila bez daha, uživam dok još listam zadnje stranice:
'' Mnogo je godina otad prošlo, ali još ima mnogo posla. Svijet je tvornica, časna riječ. Sunce ga pokreće, a ljudi upravljaju njime. A ja ostajem. Ja ih odnosim.
Što se tiće ostatka priče, neću okolišati, jer sam umorna, silno umorna. pa ću vam isprićati što brže mogu.
Trebala bih vam reći da je Kradljivica knjiga umrla tek jučer.''
Nakon što pročitah i poslijednje riječi knjige odlučim se vratiti na početak i zabilježiti neke lijepe citate:
'' Ljudi promatraju boje dana samo na njegovu početku i kraju,no meni je sasvim očito da se dan pretapa kroz mnoštvo nijansi i intonacija, sa svakim novim trenutkom.
Jedan jedini sat može se sastojati od tisuća različitih boja. Voštano žutih, oblacima popljuvanih plavih. Tmurnih tmina. S obzirom na svoj posao, svjesno se trudim da ih primjetim. ''
Napokon odložih knjigu, duboko uzdahnem te se ustanem i zaputim prema dnevnom boravku...
'' Mnogo je godina otad prošlo, ali još ima mnogo posla. Svijet je tvornica, časna riječ. Sunce ga pokreće, a ljudi upravljaju njime. A ja ostajem. Ja ih odnosim.
Što se tiće ostatka priče, neću okolišati, jer sam umorna, silno umorna. pa ću vam isprićati što brže mogu.
Trebala bih vam reći da je Kradljivica knjiga umrla tek jučer.''
Nakon što pročitah i poslijednje riječi knjige odlučim se vratiti na početak i zabilježiti neke lijepe citate:
'' Ljudi promatraju boje dana samo na njegovu početku i kraju,no meni je sasvim očito da se dan pretapa kroz mnoštvo nijansi i intonacija, sa svakim novim trenutkom.
Jedan jedini sat može se sastojati od tisuća različitih boja. Voštano žutih, oblacima popljuvanih plavih. Tmurnih tmina. S obzirom na svoj posao, svjesno se trudim da ih primjetim. ''
Napokon odložih knjigu, duboko uzdahnem te se ustanem i zaputim prema dnevnom boravku...
7 Re: Marissina soba Pet Feb 14, 2014 10:19 am
Alexandra M©Shipley✿
Učenik Haflpafa
"heyy".ušla sam u sobu svoje čeree
8 Re: Marissina soba Pet Feb 14, 2014 10:39 am
Asja R. Winchester
Učenik Haflpafa
Hej, Mari, sto ima? hahah
9 Re: Marissina soba Pet Feb 21, 2014 6:52 am
Marissa McShipley ϟ
Ministar Magije
''Hej mama, hej sis <3'' okrenula sam se par puta na mojoj stolici koja se okreće uz radni stol. ''Evo crtala sam malo, sad idem do trgovine kupiti nesto ja jesti. Ide netko samnom? ''
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu